Borstels voor thuis

Het gamma van Flanders Brush Makers bestaat grotendeels uit borstels voor thuisgebruik. We onderscheiden 3 merken die door Flanders Brush Makers uitgedragen worden:

Plubo

Schoonmaken makkelijker maken, dat wil Flanders Brush Makers bereiken met het merk Plubo. Met de Plubo producten trekken we resoluut de kaart van een jong en aantrekkelijk design. Het assortiment bestaat uit vernieuwende producten en oplossingen die een meerwaarde bieden aan de consument. Efficiënt schoonmaakgerei, gemaakt uit duurzame materialen!

 Het merk draagt met trots het ‘Handmade in Belgium’-label

Eperon d’Or

In het gamma van Eperon d'Or grijpt Flanders Brush Makers terug naar waar het allemaal om draait: degelijk vakmanschap. De producten worden gemaakt met kwaliteitsvolle materialen en met oog voor detail. 

Izegem is de stad van borstels en schoenen. Het museum Eperon d’Or verzamelt de rijke Izegemse geschiedenis met veel respect. Meteen een inspiratie voor Flanders Brush Makers om als Izegems bedrijf en één van vaandeldragers van de borstelindustrie, een productgamma rond de naam ‘Eperon d’Or’ uit te werken.

Christophe Hochepied: "Waarom als Izegems bedrijf geen merk neerzetten dat de brug slaat tussen het vakmanschap van vandaag en de traditionele ‘stiels’ van vroeger. En welke naam is dan beter geschikt dan ‘Eperon d’Or’?"

Gutter-Brush

Gutter-Brush is een op en top Belgisch product vervaardigd uit Europese gegalvaniseerde staaldraad en UV-stabiele zwarte polypropyleen vezel. Deze gootborstels van Flanders Brush Makers zijn een slimme en ecologische oplossing, op weg naar zuiverder regenwater.